dimarts, 28 de maig de 2013

ELS NOSTRES PROJECTES!

Aquest és el nostre segon any a la Unitat. Ja us vam dir que va ser creada el curs passat.
Cada inici de curs ens plantegem a veure quines coses podem fer amb els nois per a que a més d'aprendre un contingut específic, puguin assolir altres continguts de manera transversal. El curs passat el nostre projecte va ser "El projecte Vital", en ell preteníem que els alumnes coneguéssin els diferents serveis que Vilanova ens ofereix, tant sanitaris, de lleure, seguretat,etc... Primer triàvem un lloc (policia, bombers, mercat...) l'ubicàvem en el mapa, apreníem quins serveis ens oferia i l'anàvem a visitar. D'aquesta manera vam poder visitar:
L' Ajuntament, el mercat, la comissaria dels mossos, la llotja, els bombers, l'estació,la biblioteca.


Aquest curs es va plantejar fer una feina més de recerca. El projecte d'aquest curs ha sigut "Som turistes" en ell cada trimestre hem triat una país i hem treballat diferents continguts. bandera, menjars típics, músiques i danses...Fins i tot vam tenir la sort de poder tenir una visita "autòctona"de Colombia que ens va fer una demostració dels menjars típics colombians!
Com ho hem treballat? doncs bé, la primera cosa que hem fet ha sigut anar a diferents agències de viatges a buscar informació sobre el país que hem triat, a partir d 'aquí, hem buscat informació a internet, han portat fotos, hem vist vídeos, i sempre hem acabat tancant el projecte amb un menjar típic del país!mmmmm Egipte, Colombia i Itàlia han sigut els països triats!
Agència de Viatges

Fent un papir!

Hummus

La mare del Juanjo fent un taller de cuina Colombiana!
Patacones i empanadillas

Fent Tiramisú

dilluns, 27 de maig de 2013

I CONTINUEM TREBALLANT...

Des de l' última vegada que vam escriure ha passat molt de temps...vacances de setmana Santa, Sant Jordi, la nostra exposició de l'Hort juntament amb els companys de l'aula d'acollida al CRIA...vaja que no hem parat!
Però de nou estem aquí per fer-vos saber com ens va.
Primer de tot cal dir que tambè vem tenir un petit ensurt amb un dels nostres companys, en Marc, però afortunadament avui hem rebut la gran notícia de que ja li han donat l'alta i que segurament demà ens farà una visita! Enhorabona Marc!!!
Per on comencem?... Sant Jordi? La veritat és que vam treballar moltíssim!, ens van demanar a veure si podíem fer les il.lustracions d'un poema, també vem fer cal.ligrames molt xulos. Des de la unitat ens  vam proposar  fer una paradeta de les nostres súper creacions i vendre-les per poder recaptar calers de cara a la nostra sortida de fi de curs.
La venda va anar molt bé, no ens queixem pas! l'èxit de tot, els nostres punts de llibre! genials!


BIJUTERIA VARIADA


EL NOSTRE HORT CONTINUA DONANT FRUITS!!!